OverzichtOverzicht


Let opLet op!

Voor 1 april: belastingaangifte>>

Laat geen geld liggen: toeslagen>>

Vraag ‘m nu aan: uw DigiD>>


ContactDiensten

ContactContact KIM Consulting – Adres…>>


Kim Consulting Tarieven

Lage starttarieven

Onze tarieven voor administratieve werkzaamheden starten bij circa € 35,00 per uur (excl.BTW), hierbij kunt u denken aan een debiteuren of crediteuren administrateur welke bij u op kantoor deze functie vervult.


Controller, All-round boekhouder

Voor een ervaren all-round boekhouder, loonadministrateur, controller, creditcontroller etc. bieden wij diverse mogelijkheden. De tarieven variëren tussen circa € 45,00 en € 85,00 per uur (excl.BTW) afhankelijk van duur, functie, niveau. De medewerker kan de functie bij u op kantoor als onderdeel van uw vaste team uitvoeren. Tevens verrichten wij advieswerkzaamheden, uw boekhouding, belastingaangiften e.d. vanuit ons kantoor waarbij wij gebruik maken van geavanceerde (boekhoud)software gecombineerd met de juiste deskundigheid en ervaring. Wij verzorgen graag een prijsopgaaf hiervoor.


Genoemde voorbeeld tarieven zeggen niet alles, belangrijker is het om de behoeften te inventariseren en daarna een voorstel te doen dat veel meer omvat dan enkel het tarief.


Boekhoud.nu het nieuwe administratiekantoor

Nieuw: Dankzij een samenwerking met boekhoud.nu bestaat er de mogelijkheid om uw administratie goed en voordelig uit te voeren. Indien u zelf online uw administratie boekt bieden wij u deze service aan voor een bescheiden maandbedrag, al vanaf € 39,95 per maand. Dit is inclusief software en diverse andere extra's zodat u zorgeloos kunt ondernemen en tegeliijk uw financiële huishouding prima geregeld heeft. Kijk daarom snel op www.boekhoud.nu.


RSS NewsfeedNewsfeedBelangrijke Websites