OverzichtOverzicht


Let opLet op!

Voor 1 april: belastingaangifte>>

Laat geen geld liggen: toeslagen>>

Vraag ‘m nu aan: uw DigiD>>


TarievenDiensten

Diensten
De tarieven voor inhuur van een medewerker voor verzorgen van eenvoudige administratieve werkzaamheden starten al bij..>>


Kim Consulting Diensten

Dienstenaanbod

Ons dienstenpakket is breed; van het verrichten van de particuliere inkomstenbelasting aangifte of toeslagen, verzorgen boekhouding van de ZZP'er tot het invullen van functies op een financiële administratie van multinationals.


Projectmatige aanpak

Projectmatige aanpak is ook mogelijk, denk bijvoorbeeld aan achterstanden wegwerken van uw administratie, inrichten van het electronisch factureren, aanleggen van een digitaal archief, opzetten structureel kostenbesparende processen binnen uw organisatie. Het behalen van voordeel en vereenvoudigen van processen staan bij projectmatige werkzaamheden voorop!


Automatiseringskennis

Doordat wij een brede kennis van automatiserings processen in huis hebben zij wij ook in staat u te adviseren bij inrichting van uw ICT omgeving, aanschaf nieuwe software, extra modules, en implementatie hiervan. Uniek hierbij is het raakvlak van onze boekhoudkundige kennis met ICT kennis.


Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en wij denken met u mee om tot een oplossing te komen.


Boekhoud.nu

Nieuw: Dankzij een samenwerking met boekhoud.nu bestaat er de mogelijkheid om uw administratie goed en voordelig uit te voeren. Indien u zelf online uw administratie boekt bieden wij u deze service aan voor een bescheiden maandbedrag, al vanaf € 39,95 per maand. Dit is inclusief software en diverse andere extra's zodat u zorgeloos kunt ondernemen en tegeliijk uw financiële huishouding prima geregeld heeft. Kijk daarom snel op www.boekhoud.nu


RSS NewsfeedNewsfeedBelangrijke Websites